lördag 3 november 2012

Lördag!

Solen skiner klockan är 7.55 vi sitter på vår DLR som tar oss in till city och dagens upplevelser! Vi fick i oss en lika god frukost som igår morse. Vi sov som stockar denna natten med men känner väl oss inte lika utvilade hehe. Är ganska mörbultade i höfter och ben men de vaknar snart till liv :-)

Vi åker in tidigt för att slippa långa köer till London eye. Ska bli spännande att åka den! När vi var på Madame Tussauds igår köpte vi även biljetter till London eye dels för att det blev lite lite billigare men oxå för att minska kötiden för oss :-) blev lite lurade in i köer som vi inte behövde stå i osv, de hade inte 100% koll på var de ville ha folket men till slut kom vi på London eye :-) vilken upplevelse, så fint, häftigt, vilken utsikt!
Efteråt gick vi för att titta på Big Ben! Stor är den. Kul att ha sett live! På väg från Big Ben mot Buckingham Palace gick vi förbi det som verkade vara vaktmuseum och där var vakter som showade lite. Vid Buckingham Palace var där miljoner människor då vi kom i vaktbyte! Kunde se takterna marschera mot Buckingham men kunde inte se själva bytet inne på gården! För mycket folk... Traskade sedan vidare och målet var att hitta en pub så Dick kunde se Manchester United mot Arsenal. Har precis ätit fish and chips och sitter ner och vilar!!! Gratis Wifi så surf för mig fotboll för Dick = nöjda hehe.

Vi började traska, gick inom hm och köpte leggings till mig för jag frös lite sen latade vi oss och tog tunnelbanan mot Piccadilly men fick tyvärr hoppa av ett par hållplatser för tidigt, fish and chips var inget min mage föredrog. På toa passade jag på att även få på mina leggings under mina vanliga byxor! Skönt! Sen åkte vi mot Piccadilly och traskade uppför Regent Street! Igår såg vi att vägen idag skulle vara avstängd och nu fick vi veta varför. Någon typ av bilutställning som tyvärr led mot sitt slut synd vi inte visste det innan. Inom Hamleys en tur men galet galet mycket folk!!!!!!!!!
Tänk att jobba på Hamleys, här är ofantligt mycket personal vilket i och för sig behövs en sådan dag men de flesta i personalen leker! De visar liksom leksakerna och på så vis lockar kunderna! Hur kul som helst! Men tänk samtidigt att vara omringad av så mycket folk hela tiden! Kul men tröttsamt! ;-)

Efter Hamleys tog vi oss in på gator innanför Regent Street och får var mysigt, smalare gränder typ och via dem tillbaka till Piccadilly circus. Vi ville se Big Ben och London eye by night så vi gick via Trafalgar Square ner till Westminster och kikade! Väldigt fint :-)

Vi tog oss sedan ner till Westminster station och tog underground till Tower Hill för att kika på Tower Bridge sen trötta och belåtna tog vi tåget "hem" till hotellet...








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar