måndag 23 januari 2012

Förutsägbar?? =)

Hallojsan!
Tydligen brukar jag blogga när Dick har fotboll hihi. Dick sa idag, jaha ska du blogga ikväll? Hans mor, min svärmor - Hej svärmor =) - brukar läsa min blogg och brukar tydligen säga till Dick att jaha fotboll igår? Alexandra har bloggat hehe... O det stämmer det finns tid att blogga lite när mannen inte är hemma och när Engla sover, alltså är en bra tid när Dick är på fotboll =)

Tyvärr har provandet med mjölkfri kost inte givit oss någon wowupplevelse... Det har blivit bättre men inte bra! Vi har nu ca 3-6 blöjor om dagen oftast 3-4 och innan med mjölk i kosten hade vi mellan 5-10 så bättre är det men konsistensen är fortfarande katastrof.... Var idag och pratade med läkaren och beslutet blev att vi ska remitteras till barnmottagningen för vidare utredning. Fram till dess skulle vi väl ge henne lite mjölk igen men ja eller?? Läkaren är väl bra i sig men han är inte bäst på att ge klara besked. Jag frågade om hon helt skulle återgå till "vanlig" kost eller om hon skulle få mjölkfritt på dagis och mjölk hemma? Gör som ni vill blev svaret från läkaren?!?! Eller ja ta 3 dagar med mjölk och 3 dagar mjölkfritt eller en vecka med mjölk en vecka mjölkfritt... Jag menade dock att det blir rörigt inte minst för dagis. Ja gör som ni känner sa läkaren försiktigt! Men vad är bäst?? Läkaren kunde verkligen inte ge ett tydligt svar, jag frågade nog på 4 olika sätt för att se om jag kunde få något klart svar men icke... Hela tiden svarades det gör som ni känner! JGA VILL HA KLARA DIREKTIV, GILLAR INTE LULL LULL!
Ska ringa och rådgöra med bvc-sköterskan imorgon tänkte jag! Hoppas vi sen får tid fort till barnmottagningen!

I lördags var vi på minisim... Saknade babysimmet mycket så anmälde oss till minisim och tackar famor och farfar som gav Engla kursen i julklapp! Engla tyckte det var roligt, hon gillar att bada... Bilder hoppas jag att jag får snart av brorsan! Dick glömde kameran men brorsan hade sin och lovade fota Engla lite med.

I söndags provade vi på friskis och svettis familjejympa! Engla hade superkul största delen av passet, varje gång vi sprang runt skrattade hon jättehögt hihi Mot slutet blev hon dock lite trött vilket är fullt föståligt, passet ligger en timme sent egentligen för Englas del, det ligger 11-12 och hon brukar ju sova middag någon gång däromkring... Men roligt var det och vi ska dit igen =)
Engla gör det svårare för mamman sin hehe

vi kör bil

   
hmm vad näst?

   
Man får inte glömma avslappningen =)=)
Här kommer lite andra äldre roliga bilder...

Gillar duscha själv...

Matar gamlemormor med salta pinnar.

Gamlamoster och Engla provar mössor, vantar, cykelsitsöverdrag mm

Nannar gott i stor säng.

Julaftons morgon...

Engla fick ritstativ i julklapp.

Är inte rädd för att ta medicin hihi

Gillar tvinga morfar lägga sig på golvet på kudden, under täcket och med napp i munnen.

Man kan köra med fler än morfar hehe

Nyårsnatten i väntan på tolvslaget!

Kikar på raketer


Man kan borsta tänderna med fingret om ingen tandborste finns
(Engla vill gärna borsta fler än 2 gånger om dagen... Här är vi hos mormos)
 
På jullovet passade vi på att åka till Karlslundsbadet... Engla tycker hon är pin...

hihi

Engla under paraplyt...

Busar med mammas kusin Jennifer

Engla och Sigge med öronvärmare...

Fin i overall och mössa...

Sötnos

När vi äter bullar på helgen vill Engla hålla hand med sin pappa medan hon äter hihi

Strutsar stoppar huvudet i sanden, Engla mellan två paket toarullar, hur ska vi tolka detta? hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar